Drombar powered by Incotec is dé plek om even te ontsnappen aan het dagelijkse leven. Geniet van onze signature cocktails, mooie wijnen, heerlijke bieren en smakelijke borrelplankjes op een van de meest bijzondere plekken in Enkhuizen.

Openingstijden
Vrijdag & Zaterdag – 16.00 tot laat
Zondag – 13.00 tot 18.00 uur

De Drommedaris

Als de muren
konden praten…

Drombar ligt verscholen achter de dikke muren van de Drommedaris. Een verdedigingstoren die al eeuwen in het hart van Enkhuizen staat. De muren ademen verhalen. Grappige anekdotes, spannende belevenissen, sappige roddels, wonderlijke mythes en mooie romances. De Drommedaris; sinds 1540 “The talk of the town”.

SPRAAKMAKENDE BAR

Ruimte voor
mooie verhalen

Bij Drombar houden we van mooie verhalen. In deze tijd wordt er veel gecommuniceerd, maar wordt er nog wel eens lekker gepraat zonder dat we verstoord worden door prikkels van buitenaf? We hebben al hele dikke muren, maar hoe zou het zijn als we de telefoon wat tot bedaren brengen, dachten wij. Daarvoor ontwikkelden we onze kissstjes waarin je telefoon even tot russst kan komen. Zo word je niet afgeleid door groepswhatsapps, kattenfilmpjes en killerbodies. En is er meer aandacht voor elkaar.

Drombar powered by Incotec

vrijdag: 16.00 – laat
zaterdag: 16.00 – laat
zondag: 13.00 – 18.00

Paktuinen 1
1601 GD Enkhuizen
0228 312 076
The Talk of the town, since 1540