Drombar is dé plek om even te ontsnappen aan het dagelijkse leven. Geniet van onze signature cocktails, mooie wijnen, heerlijke bieren en smakelijke borrelplankjes op een van de meest bijzondere plekken in Enkhuizen.

Drombar Terras
Deze zomer tovert onze Cocktail Maestro Ruud weer een te gekke mix van cocktails uit zijn shaker! Wat dacht je van een Whiskey Sour, Mango Mustache, Zombie of Cotton Candy Shooter? Of ga je liever voor een Penicillin, Watermelon Fizz, Woo Woo of een Not So Virgin Ice Coupe?

Dus trommel je terrasbuddy op, parkeer je voeten in het gras van het Landje van Top en relax. Het fijne uitzicht krijg je erbij cadeau!

Openingstijden
Vrijdag – 16.00 tot 22.00 uur
Zaterdag & Zondag – van 15.00 tot 22.00 uur

De Drommedaris

Als de muren
konden praten…

Drombar ligt verscholen achter de dikke muren van de Drommedaris. Een verdedigingstoren die al eeuwen in het hart van Enkhuizen staat. De muren ademen verhalen. Grappige anekdotes, spannende belevenissen, sappige roddels, wonderlijke mythes en mooie romances. De Drommedaris; sinds 1540 “The talk of the town”.

SPRAAKMAKENDE BAR

Ruimte voor
mooie verhalen

Bij Drombar houden we van mooie verhalen. In deze tijd wordt er veel gecommuniceerd, maar wordt er nog wel eens lekker gepraat zonder dat we verstoord worden door prikkels van buitenaf? We hebben al hele dikke muren, maar hoe zou het zijn als we de telefoon wat tot bedaren brengen, dachten wij. Daarvoor ontwikkelden we onze kissstjes waarin je telefoon even tot russst kan komen. Zo word je niet afgeleid door groepswhatsapps, kattenfilmpjes en killerbodies. En is er meer aandacht voor elkaar.

Drombar Terras

vrijdag: 16.00 – 00.00
zaterdag: 16.00 – 00.00
zondag: 14.00 – 17.00

Paktuinen 1
1601 GD Enkhuizen
0228 312 076
The Talk of the town, since 1540